Eläinystävät

Huomenna vietellään virallista ystävänpäivää; lahjotaan läheisiä ja suukotellaan rakkaita. Mielestäni tällaiset päivät (vaikka kauppallistettuja ovatkin) ovat tärkeitä, sillä ainakin silloin tulee huomioitua erityisesti rakkaita ihmisiä. Olen kuullut joskus jo päälle 3-kymppiseltä sinkulta, että ystävänpäivä on yksi vuoden vaikeimmista päivistä; sillä silloin pariskunnat viettävät kuherteluhetkiä. Mielestäni näin ei pitäisi olla vaan ystävänpäivänä muistetaan puolison lisäksi muita ystäviä. Ihmisystävien lisäksi voi omistaa eläinystäviä ja joskus jokin tavarakin voi olla erityisen rakas.

72, Pikku-kullan huoneesta eläinkavereita löytyy: seinällä prismasta hankittu hauska eläinmitta
 ja rahilla nököttää isän lapsuuden leikkikaveri nimeltään Ressu-koira

Minä en ole ikinä ollut erityisen eläinrakas. Etenkään verrattuna kaksi vuotta vanhempaan siskooni, joka oli aikoinaan heppahullu. Lisäksi hänellä oli myös ainakin (monesti salaa) erilaisia gerbiilejä, hamstereita, kaloja ja omassa kämpässä aikoinaan frettejä (jotka älöttivaät toden teolla). Siskoni koira oli kyllä minulle erittäin rakas, ja meillä kotona on ollut  aina koiria. Koiran hankkiminen meidän kolmen hengen perheeseen ei olekaan mikään mahdoton ajatus. Mutta kun nyt meillä ei sitä oikeata eläintä ole, kirjoitankin meidän sisustuksessa näkyvistä eläimistä. Mainitsen ohimennen, että olen kirjoittanut muuten jo melkein kuukauden blogia. Sitä on jo luettu reilusti yli 4000 kertaa! Lukijamäärä onkin hauska yllätys, kiva että lukijoita on ilman erityistä mainostamista löytynyt. 🙂

73, Lapsen Pupu Tupuna -kirja; isovanhemmilta lahjaksi saatu aarre

Eläinteemat näkyvät tänä keväänä (joko näin saa sanoa?) sisustuksessa edelleen. Lasten rakastamat aiheet ovatkin nykyään esillä trendikkäästi koko talon sisustuksessa, eivätkä vain lastenhuoneessa. Avotakan kolumnisti Kaj Kalin esittelee retrogarden –tyylin, joka käsittää nuorekkaiden kotien tyyliä. Se on johdettu lastentarhaa tarkoittavasta kindergarten –termistä. Retrogarden -kodeissa siis näkyvät eläimet, pelit ja leikkisyys. Ja miten tuo sopiikin tälle (toivottavasti ensi jouluna valmiille) sosionomi-lastentarhaopettaja-opiskelijalle sekä hänen kuvia rakastavalle lapselleen. Esittelenkin tässä postauksessa osan meidän kotiimme eksyneistä eläimistä.

74, Metallinen jänis -lämpömittari: meiltä tämä löytyy mustavalkoisena (kuvassa 75)
( kuva lainattu: http://www.plutoprodukter.se)
75, Jänis -lämpömittari  on joulukuun 2015 löytö Helsingin lentokentältä

                                                                                       

                 
76, H&M Home:sta tilattu hauska kovakuorias -koukku odottaa vielä paikkaansa kodissamme
(kuva lainattu: http://www.hm.com)

77, H&M home:n metallinen kirjatuki lapsen huoneeseen


Ja tähän loppuun vielä ystävänpäiväkortti; kuva 78, jonka lähetin lapsen kummeille, muutamille kaverien lapsille sekä omille kummilapsille. Ihan samanlaista rumbaa kun joulukorttien kanssa en viitsinyt näiden korttien kanssa toteuttaa :D. Kuvassa tyttö halailee eläinystäväänsä, joka on minun ristiäislahjaksi saamani nalle.

78

Hyviä hetkiä huomiseen ystävänpäivään! 
(Saa nähdä tuleeko uni, kun odottelen huomisen yllätyksiä.:))
Mainokset

2 thoughts on “Eläinystävät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s