Lasikaksoset

204
Aurinko on ihanasti loistanut viime päivinä täällä Oulun korkeudellakin (eka postaus muuten huhtikuulle, jes!). Samalla kun säteet paljastavat ikkunoiden pesutarpeen, se herättää vähitellen luonnon kukoistamaan. Itsellä tänä keväänä aurinko näyttäytyy hieman erilaisessa roolissa. Edelleen sitä palvon ja veikkaanpa että jossakin vaiheessa aletaan oikein rusketusta kerryttämään.Olen ajatellut, että sitten kun alan suojaamaan ihoni auringolta, olen oikeasti aikuistunut. Mutta siis tuo aurinko aiheuttaa uuden roolin ”suojelijaäitinä”. Nimittäin lapsi + aurinko voi olla  haastava yhdistelmä. Meidän pikkuinen siristelee silmiä pelkästä kevään kirkkaudesta, saatikka auringon paisteesta. Kesällä saa sitten suojata pikkuista kunnolta paahteelta (TOIVOTTAVASTI). Ensihätään kevään kirkastukseen olemme hankkineet vauvelille aurinkolasit & -suojat auton ikkunaan.

205

Tämä rouva ei ehdi enää kovin pyöriä kapungilla, joten lasiostoksille suuntasin ihan lähi-Citymarkettiin. Ja sieltäpä löytyikin sekä äidille ja tyttärelle kivat pokat (hinta pyöri ainoastaan muutamassa kympissä). Seisoin lasten aurinkolasihyllyllä toisessa kädessä tyylikkäät pyöreät lasit ja toisessa käytännölliset remmilasit. Sain hetken käydä kamppailua sisälläni tunne- ja järkiminän kanssa. Pyrin elämään enemmän tunteella, joten mukaan tarttuivat ensimmäisenä mainitut. Äidillekin löytyi kivat samantyyliset. Aikuisten versiossa linssien alaosat ovat kehyksettömät ja nämä muistuttavat mielestäni ray-ban:in clubroundeja hieman. (En uskalla hankkia ray-baneja, sillä tällä hukkaustaidolla saa hankkia muutamat pokat kesässä:D)

206
Täytyy myöntää, että tämä nainen ei ole enää oikein perillä vaate- ja asustemuodista. Mielenkiinto on siirtynyt ehdottomasti sisustukseen. Sen kuitenkin huomasin, että vielä pari vuotta sitten olisin valinnut kulmikkaat kehykset pyöreiden sijaan.

Viimeinen kevätsuojautuminen aurinkoa vastaan meneillään; mies tuolla ruuvailee pimennysverhoa makuuhuoneen ikkunaan (pyhätöitä tehtävä, sillä liian kirkkaassa ei vauvalle uni maistu).
Ihanaa että kesä on tulossa!!
Mainokset

2 thoughts on “Lasikaksoset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s