Tallinnan tyyliä

Hotellissa oli ihana ”ikkunasyvennyspenkki”.

Jatkan Viroaiheisella postauksella vielä edellisen tekstin tyyliin. Yleinen totuus on, että monilla suomalaisilla tulee Virosta & Tallinnasta mieleen kauniit naiset ja alkoholi. Toki kaupunki tarjoaa varmasti ennalta mainittuja, mutta se on niin paljon muutakin historiallisine ja sympaattisine yksityiskohtineen. Ainut miinuspuoli viehättävässä Tallinnassa omasta mielestäni on tienvarressa istuskelevat kerjäläiset. Haluaisin auttaa heitä muutenkin kuin yhdellä lantilla. Mies yrittää aina tällaisissa tilanteissa (esimerkiksi kerjäläisiä kohdatessa) vakuutella, etten voi menettää sydäntäni jokaiselle poloiselle. Kuitenkin Lea Suoninen-Erhiön artikkeli kummitteli mielessäni (löytyy tästä digilehdestä sivulta 8 eteenpäin). Annoin pari lanttia, toivottavasti menivät oikeaan osoitteeseen..

Tallinnassa leikkokukkia on runsaasti ja edullisesti tarjolla.
Harmi, etteivät säily kotiin asti.
Me tosissaan olimme pari yötä hotellissa vanhassakaupungissa ihan Tallinnan sydämessä. Vanhankaupungin historiallinen arkkitehtuuri hiveli kovasti silmää. ”Sisustusbloggarina” esittelen blogissani luonnollisesti kuvia Tallinnan mielenkiintoisesta ympäristöstä ja sisustusratkaisuista. Muut reissukuvat päätyvät albumiin ;).

Täydellinen vanhanajan katu!

Hotellin idyllinen sisäpiha.

Ruutuikkunoita ja kalanruotokuvioita; miten ajankohtaista.

Meidän mielenkiintoinen ja vanhanaikainen hotelli oli jännittävän ”ylellisesti” sisustettu. Hotellissa itsessään riitti paljon kuvattavaa ja katsottavaa (ja pitäisikö lisätä kokeiltavaa pikku käsille ;).

Portaikko hotellihuoneesemme.
Näin ”pramealla” sohvalla ei ole tainnut meidän prinsessa ennen istua…
…saatikka valtaistuin-syöttötuolissa.

Hotellin katon joka ikinen kattoparru oli käsin kuviomaalattu.

Kiintoisan ja kauniin arkkitehtuurin lisäksi Tallinna tarjoaa myös ihanan tunnelmallisia sisustuskauppoja. Telliskiven alueella on erityisesti ihania pikku putiikkeja, mutta sinne asti emme nyt ehtineet. Vanhastakaupungista kuitenkin löytyi  ihana design-sisustuskauppa ”oma asi” (toinen kuva alhaalla), vapaasti suomennettuna oma esine.

Jospa nämä postaukset Virosta riittäisivät. Meillä alkaa ensi maanantaina viimeinen lomaviikko. Aiomme käyttää loppuloman hyödyksi: tänä viikonloppuna kohteena on Rovaniemi ja ensi viikolla Kuopio. Mukavia kesäpäiviä!

Mainokset

2 thoughts on “Tallinnan tyyliä

  1. Teidän hotelli tais olla Three Crowns? Mekin oltiin siellä meidän reissulla!!! Ei varsinaisesti ollut mikään lapsiperheen ykköshotelli. Meidän huone oli jossain ullakon ullakolla, jonne vei kapeat pienet raput. Ikkuna oli kattojen tasolla pieni luukku (eli oli kuumakin…). Kaunis hotelli muuten kyllä:)

    Tykkää

  2. Juuripa se! 😛 Tosiaan ei välttämättä lapsiperheiden ykköshotelli rappujensa yms. ansiosta. Meidän huone oli onneksi ekassa kerroksessa, teillä kävi vähän huonompi tuuri. Mutta muuten oli kyllä mielenkiintoisia ratkaisuja 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s