Tyylitutteja

Kesäloma on loppunut ja arki lähtee hiljalleen rullailemaan tässä talossa. Nyt alkaa olla jo se aika, että selailen kesäkuvia läpi ja fiilistelen mennyttä kesää. Vaikka oikeasti kesäilmat voivat jatkua hyvinkin vielä elokuun loppuun asti. Syksyn tulo taitaa siis olla aikalailla myös päänsisäinen juttu. Meillä meni kesällä lomailun ja reissujen takia rutiinit ihanan ”rempalleen”. Lapsi söi sokeria (aikuisista puhuttamattakaan :D) ihan liikaa. Lisäksi säännölliset unet jäi; typy nukkui rannalla, puistossa autossa yms. pikku-unia. Nyt on tullut ryhtiliikkeiden aika. Yksi ryhtiliike oli kartoittaa lapsen vaate- ja tarvikevarastojen tilannetta. Pieneksi jääneitä vaatteeita olen antanut eteenpäin tasaisesti, mutta nyt tuli aika hankkia myös jotain uutta. Muun muassa toppavaatteet ensi talvelle. Lisäksi tyttö sai uusia tutteja.
”Dream Catcher”

Aina tasaisin väliajoin uusin tutteja ja päätän samalla laittaa entiset menemään. ”Nyt pärjäämme näillä kahdella tutilla. Pidämme niistä huolen tarkasti ja säilytämme käytössä poissaollessa tietyssä paikassa.” Sillä vaikka tutteja olisi kymmenen kappaletta yhtäaikaa käytössä, kriittisissä tilanteissa niitä ei löydy. Harvoin tulee kuitenkin niitä vanhoja tutteja laitettua menemään, jäävät varatuteiksi. Vastasyntyneen skiditutit on jo sentään hävitetty aikaa sitten :D. Tänä kesänä hankin uudet tutit ensimmäistä kertaa netistä. Tilasin babyshopista aivan lumoavan ihania uusia imukapistuksia.

”Beduoin Stories”
Babyshopista tilaaminen on kätevää. Olin ensin tilaamassa tutteja ellokselta, mutta vilkaisimpa myös babyshopin valikoimaa. Tytön tuttien lisäksi samaan tilaukseen sisältyi tutit siskon masuprinsille. Babyshopista löytyi eniten silmää miellyttävät vaihtoehdot. Saipa tilauksesta myös kaupanpäälle alla olevassa kuvassa näkyvän harmaan puuvillakassin. On ollut jo useasti meillä mm. ranta- ja puistolaukkuna!
Siskolle: ”Pacifiers Moon Baloon” & ”Indian Chief”
Siskon tilauksista olisi kyllä tehnyt mieli ottaa meidän tytölle tuo ihana mintunvihreä ”intiaanipäällikkö” -tutti. Ehkäpä pitää tilata uudestaan. Toisaalta nyt kun uudet tutit ja syksy on tullut, olemme ajatelleet aloittaa myös uudet tuttirutiinit. Tarkoituksena on vähentää tutin käyttö ainoastaan nukkumis- ja ”pipi/surutilanteisiin”. Vielä ollaan lipsuttu, mutta toisaalta tyttö ei ole koskaan esimerkiksi leikkiessä imeskellyt tuttia erityisesti. Myöskään näitä kuvia ottaessa tutit eivät meinnanneet millään pysyä suussa. Alla oleva kuva näyttää, että niillä on paljon mukavampi leikkiä! Miehen mukaan lapsi saa  käyttää tuttia yläasteelle asti. En ole itsekään mikään fanaatikko tutista luopumisen aikataulun suhteen. Ja onhan tuo lapsi vielä ihan ”vauva” ja saa halutessaan tutin suhun. Mutta mitä sitä turhaan joka välissä suuhun tuputtamaan jos tarvetta ja halua ei tutille ole? 🙂

Ps. Ennen lapselta tuli selvästi ”tutti” -sana. Nykyään tutti on ”tuta”. 
Oikeat sanat ehtivät tulla kyllä sitten kun on aika!
Mukavaa loppuviikkoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s