Uusi matto!

Varpaiden alla hieman pistelevä, lämmin, pehmoinen, jopa hierova tunne.
Meidän olohuonetta on alle vuoden koristanut annon harmaa pinta -puuvillamatto. Ennen tuota mattoa meillä oli ikean villainen ”blogimatto”. Lapsen ollessa pieni (=sotkeva) halusin kokeilla helposti puhdistettavaa puuvillamattoa olohuoneessa villamaton (joka oli ihan kätevä, mutta vahva kuvio kyllästyttävä) sijaan. Ajattelin, että puuvillamaton voi nakata vaikka kerran kuussa ihan tavalliseen pyykinpesukoneeseen. Pesun suhteen tuo pinta -matto on ollut kyllä kätevä. Siihen se kätevyys on sitten jäänyt. Tasaisessa matossa näkyy helposti kaikki liat, eikä se lähde imuroimalla puhtaan näköiseksi. Lisäksi matto tuntuu jopa hieman nukkaantuneen, ehkä pesujen takia. Lyhyen kokeilun lopputuloksena voin siis sanoa, että ainakin tässä huolettomassa perheessä toimii paremmin likaa hylkivä villamatto, ja mielellään ”ei-tasaisen” värinen.

Annon Pinta -puuvillamatto

”Blogimatto”

Meillähän ei tietysti enää tuota blogimattoa ole, enkä sitä kyllä haluaisikaan. Alakerran pelihuone tarvitsi mattoa (tytön huoneen matto ollut siellä lainassa), joten olkkariin tarjoutui tilanne ostaa uusi matto. Olkkarin entisen harmaan maton siirsin pyykkikoneen kautta leikkihuoneeseen (jossa harvinaisesti leikitään). Olohuoneeseen uutta mattoa ei tarvinut kauaa etsiä, sillä olin törmännyt jo aikasemmin Hobby Hallin villaiseen Laura -lettimattoon. Tuossa matossa on kaikki mitä matolta voi toivoa; pehmeät ja epätasaiset sävyt, villainen materiaali, ihana leittikuvio ja huokea hinta. Niinpä tuo matto lähti pari viikkoa sitten vaaleanharmaana tilaukseen. Nyt se ”nököttää” olohuoneessa ja tykkään todella paljon. Matto on ehkä enemmänkin vaalean beige, kuin vaaleanharmaa, sopivalla twistillä harmaata. Eikö olekin kaunis?

Matto on ihanan pehmyt jalkojen alla, ja se luo rauhallista tunnelmaa olohuoneeseen. Tämän parin viikon aikana se on ollut oikein toimiva ja silmää miellyttävä. Lyhyen elämänsä aikana se on kestänyt mm. lukuisia lapsivieraita, noin 15 hengen pikkujoulusyömingit ja meidän käytön. Uskon, että tämä matto tulee olemaan pitkään meillä käytössä. Pienet elämänjäljet sallitaan toki sillekin!

Sympaattinen poro-koriste löytyi Citymarketista.

Vink vink: Matto on tarjouksessa Hobby Hallissa. Jos tarvetta matolle on, suosittelen tätä. Ja ainahan tarve tilaisuuden tullessa löytyy 😉.

Mukavaa loppuviikkoa!

Mainokset

One thought on “Uusi matto!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s