Vuosi bloggarina

Tervetuloa uudelle blogialustalle!

Olen kirjoittanut blogia kohta vuoden. Lyhyt aika, joka tuntuu pitkältä. Alussa päätin, että kirjoitan blogiani ainakin vuoden, enkä lopeta ensimmäisen motivaatiopiikin laskiessa. Nyt kun vuosi alkaa tulla täyteen aion jatkaa bloggaustani. Olen ylpeä siitä, että olen saanut pidettyä tämän harrastuksen yllä. Välillä olen pakottanut itseni kirjoittamaan jotain, jottei koko touhu unohdu. Välillä taas runosuoni ja ideat sykkisivät liiaksikin. Sisustanut olen aina, ennen blogia ja varmasti blogin jälkeenkin. Hykertelen tänään sairassängyn pohjalla kun mietin tulevia kuvioita.  Uusia projekteja ja yhteistyökuvioita on käynnissä sisustuksen ja kirjoittamisen saralla.

juu

Vuoden bloggaus on opettanut minulle paljon. Voisin sanoa, että arvostus aktiivisia blogeja kohtaan on kasvanut entisestään. Jo tämän kotikutoisen blogin pitäminen vaatii välillä aikaa yllättävän runsaasti. Aloitin blogin sisutusaiheisena, ja vaikka se on muuttunut lifestyleblogiksi, niin ykkösaihe on sisustaminen.
Päätin alussa, etten kuvaa tänne meidän arkisia tilanteita tai muuta senkaltaista. Rajanveto blogi- ja arkielämän välillä on vaatinut sen, että hieman ”rakentelen” ja sisustelen blogikuvia varten. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Vaikka saattaisin päästä helpommalla näpsimällä perusarjesta kuvia, niin en haluat että metsäretkellä mielessäni pyöriii miten saisin tästä hyvän kuvan blogiini. Saatan ottaa esimerkiksi jostain juhlatilanteista ennen vieraiden saapumista pari blogikuvaa, mutten itse tilanteessa mieti hyviä bloggausotoksia. Toki jotain kännykkäräpsyjä on muun muassa tullut jaettua, nehän luovat aitoa tunnelmaa. Jaan kuvia perheestäni, mutta haluan pitää yksityisyyden lapsen ja miehen  henkilökohtaisiaen ominaisuuksien suhteen.
Koko lyhyen bloggaushistorian aikana olen hieman kriiseillyt, että miten saisin teksteistäni mahdollisimman aitoja: ei pelkkää hattaraa. Palautteen mukaan tekstit ovat olleet realistisia. Blogi ei ole tietenkään päiväkirja tai muu liian henkilökohtainen avautumissaitti.
bloggarit3.png
bloggarit4.png
WordPressiin minut johdatti yllä olevissa kuvissa ihastuttava rintamanaistalon -bloggarikollega Erika. Kiitos siis hänelle ja myös kaikille lukijoille!
Ps. päätin aikasemmin että en kirjoita enää uutta postausta vuonna 2016. Suunnitelmat muuttuivat, sillä parantelen itseäni pedissä ja aikaa näpyttelylle jäi. Nyt oikeasti vuotta 2017 kohti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s