Vuoden värit 2017

Olen jo viime vuoden puolella vilautellut veikkauksia vuoden 2017 sisustus- ja väritrendeistä. En malta olla kirjottamatta väreistä uudelleen, sillä ennustuksensa trendiväreistä on julkistanut mm. Tikkurila ja kansainvälisesti suosittu Pantone.

Kuvahaun tulos haulle tikkurila vuoden väri 2017

H466 (Angora)

Tikkurilan veikkaus vuoden väriksi 2017 on yllä oleva angora . (Viime vuonna  vuono). Luotan tähän ennustukseen ja veikkaan että elegantista nudensävystä tulee entistä suositumpi. Puuterimaista vaaleanruskeaa, nudea ja roosaa on toki näkynyt sisustuksessa jo vuonna 2016. Meillekin ilmeistyi viime vuoden puolella rauhallisia hiekansävyjä sisutukseen (Beige oli totaalisen pannassa vielä pari vuotta sitten, niin se mieli muuttuu! :). Angoralla voisin kuvitella maalaavani esimerkiksi seiniä; se on sävyltään harmoninen ja rauhallinen, muttei tylsä tai kalsea.

DSC_3647.JPG
Nudea granitista hankitussa kynttilässä sekä kirpparilta kipaistussa kynttilänjalassa.
DSC_3613 (2).JPG
Keittiön valaisin sai nuden maalisävyn syksyllä 2016. Hiekansävyjä toistaa mm. pahvinen säilytysrasia.
dsc_3594-2
Vihreä peltilaatikko ikeasta.

Kuvahaun tulos haulle pantone vuoden väri 2017

Kuvahaun tulos haulle pantone vuoden väri 2017

Pantone taas veikkaa vuoden väriksi raikasta vihreää. Vihreän ajankohtaisuutta on huudeltu jo monilta eri tahoilta, mutta hieman pantonen versiota tummempana. Tämä sävy näyttää kyllä kivan raikkaalta. Myös vihreää meillä on useimmissa eri yhteydessä, kuten säilytysrasioissa ja ikean bestå -tasossa. ”Ikean vihreä” taittaa pantonen ”greenery” -sävyä enemmän harmaaseen.

DSC_3620.JPG

dsc_3624-2
Bestå -taso.

Uusia kevät/kesä 2017 – mallistoja on putkahdellut pitkin talvea. Uutuuksia tutkimalla pääsee  hyvin perille trendikkäistä väreistä ja materiaaleista. Mallistoja on julkaissut mm. Ferm Living, Granit sekä House Doctor. Pinnalla ovat ehdottomasti luonnonmateriaalit, ja luonnosta ovat vaikutteita ammentanee myös vuoden värit. Täytyy sanoa että tykkään!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s